Politie zet Burgernet in bij zoektocht autodief

OOST-SOUBURG – De politie is op zoek naar een autodief die vanochtend onder toeziend oog van de eigenaar een auto wilde stelen.

Vanochtend omstreeks 09.30 uur ging de eigenaar naar zijn garagebox gelegen aan het Koopmansvoetpad en de Spoorstraat. Na het openen van zijn garagedeur zette hij zijn voertuig buiten. Een onbekende jongeman stapte op de eigenaar af met de vraag of hij een lift kon krijgen. Omdat de eigenaar echter de andere kant op moest, zei hij dat dit niet mogelijk was. De jongeman stapte vervolgens in de auto en deed het portier op slot. De eigenaar van de auto trok het portier weer open en probeerde de dief uit zijn auto te trekken. De man kreeg hierbij twee schoppen in zijn buik, het lukte de eigenaar wel om de dief uit zijn auto te krijgen. De man heeft aan dit kordate optreden wel schaafwonden opgelopen. De dader ging er vervolgens vandoor richting de Kanaalstraat. De auto raakte beschadigd.

Omdat de politie de dief graag wilde aanhouden werd besloten Burgernet in de schakelen. Hier verspreide de politie een kort maar duidelijk signalement van de jongeman. Ondanks de inzet van Burgernet heeft dit nog niet geleid tot het aanhouden van de verdachte.

Het signalement van de dader luidt: een blanke man van ca. 26 jaar, zwarte jas en lichte broek, ca. 1,70 meter en normaal postuur. Hij droeg een zonnebril. Heeft u iets gezien of weet u wie de man is? Bel dan met het algemeen politienummer 0900 8844.

 

 

 

Vorig artikelPolitie arresteert brandstofdief in Vlissingen
Volgend artikelKNMI geeft code geel af vanwege zware windstoten
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier