Politie arresteert brandstofdief in Vlissingen

VLISSINGEN – Een 39-jarige inwoner van Meern is in de nacht van donderdag op vrijdag op heterdaad aangehouden. Hij was bezig diesel uit een vrachtwagen te stelen.

De politie kreeg rond 01:40 uur een melding van de brandstofdiefstal. Agenten gingen direct op de melding af. Aan de Mercuriusweg troffen zij de verdachte in een auto aan. Met een tuinslag werd diesel uit een vrachtwagen overgepompt. In zijn auto stonden al enkele gevulde jerrycans gereed.

De auto is in beslag genomen. De gearresteerde man is overgebracht naar het cellencomplex en is voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Vorig artikelVrouw gewond na valpartij voor bioscoop
Volgend artikelPolitie zet Burgernet in bij zoektocht autodief
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier