Man opgepakt voor openstaande boete en GHB

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 29-jarige man is vanmorgen aangehouden op de Brouwenaarstraat. Hij was in het bezit van een hoeveelheid drugs en gaf een valse naam op.

Rond 03:00 uur zagen agenten hem in een personenauto rijden over de Paul Krugerstraat. Een achterlicht van zijn auto werkte niet, waarop agenten besloten om hem hierover aan te spreken. Uit de auto kwam een henneplucht. Naast een zakje weed werd ook een flesje GHB aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.

- Advertentie -

Op het bureau bleek dat hij een valse naam had opgegeven. De Vlissinger had ook nog een boete openstaan van ruim 1900 euro of 24 dagen gevangenisstraf. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd. De drugs zijn in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelGevaarlijke situatie door losgewaaid zonnescherm
Volgend artikelGroot containerschip vast voor Vlissingse kust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.