Gevaarlijke situatie door losgewaaid zonnescherm

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Door de harde wind van vandaag is vanmiddag in de Scheldestraat in Vlissingen een zonnescherm losgewaaid. 

De brandweer rukte uit met een hoogwerker om het zonnescherm te verwijderen. Ook was er korte tijd politie ter plaatse. De brandweer heeft het los wapperende zonnescherm verwijderd. Na ongeveer een half uur was de klus geklaard.

 

Vorig artikelLosgekomen gevel verwoest garagebox
Volgend artikelMan opgepakt voor openstaande boete en GHB
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier