Boom beschadigt bestelbus Koudekerke

- Advertentie -

KOUDEKERKE – De brandweer van Koudekerke en Middelburg zijn deze avond uitgerukt voor een omgevallen boom in Koudekerke.

Rond 20.50 uur kwam er een melding binnen van een boom die op de weg lag in de Evertsenstraat in Koudekerke. De vrijwillige brandweer van Koudekerke rukte uit en was binnen enkele minuten ter plaatse.

- Advertentie -

Omdat de boom groot van omvang was werd later een tweede tankautospuit van de brandweer uit Middelburg opgeroepen voor extra manschappen en materiaal. Na enige tijd kon de brandweer terugkeren naar de post.

Het busje liep hevige schade op aan de voorkant. Auto’s die in de buurt van de boom stonden hadden vrijwel alleen blikschade.

- Advertentie -
Vorig artikelContainerschip losgetrokken, gaat voor anker op Rede
Volgend artikelBrandweer zaagt omgevallen boom in stukken
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).