Vrouw (47) raakt gewond na ongeval op Sloeweg Vlissingen

VLISSINGEN – Het slachtoffer dat vanmorgen gewond raakte bij het ongeval op de Sloeweg in Vlissingen is een 47-jarige vrouw uit die gemeente. dat maakte de politie zojuist bekend.

De vrouw reed met haar auto op de Weyevlietweg en wilde de Sloeweg op draaien. De Vlissingse botste met haar auto tegen een bestelbus, dit voertuig werd bestuurd door een 29-jarige man uit Stampersgat.

Omdat de vrouw na de botsing bekneld zat in haar voertuig, werd de brandweer met spoed opgeroepen. Nadat de brandweerlieden de vrouw uit haar benarde positie hadden bevrijd, werd zij met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Volgens de politie had de vrouw last van haar rug en heupen.

Zie ook:

Vorig artikelGaslekkage Steengrachtstraat Vlissingen
Volgend artikelPersoon lichtgewond na binnenbrand Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier