Politiebureaus in heel Nederland 2 uur dicht

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In het kader van de CAO-acties gaan vrijwel alle politiebureaus in Nederland donderdag 2 uur dicht, zo ook alle bureaus in Zeeland. Politiebonden hebben hun leden zaterdag opgeroepen om mee te doen met de actie.

De CAO-acties zijn uit protest voor een beter cao-regeling door minister van Veiligheid & Justitie, Ad van der Steur. Tijdens de tijdelijke sluiting, zullen verschillende dienstverlenende taken zoals aangiftes opnemen niet mogelijk zijn. De politie blijft uiteraard wel beschikbaar voor directe noodhulp meldingen.

- ADVERTENTIE -

De tijdelijke sluiting geldt voor district Zeeland- West-Brabant vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur.

 

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier