Politiebureaus in heel Nederland 2 uur dicht

VLISSINGEN – In het kader van de CAO-acties gaan vrijwel alle politiebureaus in Nederland donderdag 2 uur dicht, zo ook alle bureaus in Zeeland. Politiebonden hebben hun leden zaterdag opgeroepen om mee te doen met de actie.

De CAO-acties zijn uit protest voor een beter cao-regeling door minister van Veiligheid & Justitie, Ad van der Steur. Tijdens de tijdelijke sluiting, zullen verschillende dienstverlenende taken zoals aangiftes opnemen niet mogelijk zijn. De politie blijft uiteraard wel beschikbaar voor directe noodhulp meldingen.

De tijdelijke sluiting geldt voor district Zeeland- West-Brabant vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur.

 

Vorig artikelBrandgerucht in woning Irislaan Vlissingen
Volgend artikelBrandweer met spoed naar zorgboulevard voor brandgerucht
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier