Brandweer met spoed naar zorgboulevard voor brandgerucht

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Rond 10.15 uur werden twee tankautospuiten en een ladderwagen met spoed ter plaats gestuurd naar de Zorgboulevard aan de Boulevard Bankert in Vlissingen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland kwam er vanaf de Zorgboulevard een melding van een brandlucht. Omdat er patiënten in het complex aanwezig waren werd ook een ambulanceteam ter plaats gestuurd.

Vanaf de eerste verdieping was een sterkte rooklucht te ruiken, mobiele-patiënten zijn obstructie va de brandweer uit het pand gehaald. Volgens een woordvoerder was het niet noodzakelijk om patiënten uit het pad te halen die dit niet gemakkelijk zouden kunnen.

Na een inspectie door de brandweer werd nergens in het complex brand aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de rooklucht is ontstaan door werkzaamheden verderop aan de Kenau Hasselaarstraat.

Vorig artikelPolitiebureaus in heel Nederland 2 uur dicht
Volgend artikelVier personen aanhouden, agenten raken gewond
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier