Brandweer met spoed naar zorgboulevard voor brandgerucht

- Advertentie -

VLISSINGEN – Rond 10.15 uur werden twee tankautospuiten en een ladderwagen met spoed ter plaats gestuurd naar de Zorgboulevard aan de Boulevard Bankert in Vlissingen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland kwam er vanaf de Zorgboulevard een melding van een brandlucht. Omdat er patiënten in het complex aanwezig waren werd ook een ambulanceteam ter plaats gestuurd.

- Advertentie -

Vanaf de eerste verdieping was een sterkte rooklucht te ruiken, mobiele-patiënten zijn obstructie va de brandweer uit het pand gehaald. Volgens een woordvoerder was het niet noodzakelijk om patiënten uit het pad te halen die dit niet gemakkelijk zouden kunnen.

Na een inspectie door de brandweer werd nergens in het complex brand aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de rooklucht is ontstaan door werkzaamheden verderop aan de Kenau Hasselaarstraat.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitiebureaus in heel Nederland 2 uur dicht
Volgend artikelVier personen aanhouden, agenten raken gewond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.