Brandweer blust na

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zaterdagmorgen is de vrijwillige brandweer van Vlissingen uitgerukt om na te blussen na de grote brand die vannacht woedde in een pand aan de Badhuisstraat in Vlissingen.

De brandweer ging met een blusvoertuig en hoogwerker ter plaatse. eenmaal ter plaatse hebben ze wat smeulende restjes gedoofd en het dak gecontroleerd om te kijken of het nog veilig was voor het bedrijf wat was gestuurd om te schade af te handelen.

- Advertentie -

Na enige tijd kon de brandweer weer terug naar de post.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelLiftopsluiting in Ter Reede
Volgend artikelDronken man rijdt tegen boom
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).