Dronken man rijdt tegen boom

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Afgelopen nacht is een 33-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden nadat deze in de Lekstraat onder invloed van alcohol tegen een boom is gereden.

Opgeroepen agenten troffen in de Lekstraat enkel een zwaar beschadigde auto aan zonder enig spoor van de bestuurder. Zijn identiteit wordt echter snel achterhaald aan de hand van de kentekenplaat. De man wordt een kwartier later aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

- Advertentie -

De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust na
Volgend artikelWoninginbraak op klaarlichte dag
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).