Brandweer rukt uit voor loze melding

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagavond is de vrijwillige brandweer van Vlissingen uitgerukt voor een loze melding.

Rond 21:40 kwam er een melding van een schoorsteenbrand in een woning aan de Koudekerkseweg in Vlissingen. Direct werd de brandweer met spoed opgeroepen maar voordat ze de post konden verlaten kregen ze al van de meldkamer te horen dat het niet ernstig was en zonder spoed mochten uitrukken. Eenmaal ter plaatse bleek er niks (meer) te branden. De brandweer heeft snel gecontroleerd en kon binnen 10 minuten weer terug naar de post.

- Advertentie -

Of er daadwerkelijk iets heeft gebrand is onbekend.

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter opgeroepen voor melding Vlissingen
Volgend artikelMan aangehouden na vernielen ruit
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).