Man aangehouden na vernielen ruit

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 34-jarige man uit Vlissingen heeft ingegrepen toen hij zag dat een voorbijganger een terrasstoel oppakte en deze door een ruit van een bedrijfspand gooide aan het Bellamypark. Hij pakte de dader vast en belde direct de politie. Agenten hebben de verdachte overgenomen en naar het bureau gebracht.

De getuige vertelde dat hij zag dat de verdachte samen met enkele andere dronken jongens op het Bellamypark liep in de richting van de Spuistraat. Hij zag dat ze achter twee meisjes liepen en hield ze daarom in de gaten. Hij zag dat een van hen een terrasstoel oppakte en deze tegen de ruit van een leegstaand pand gooide, de ruit werd daardoor vernield, de stoel viel terug op straat. De verdachte maakte na zijn aanhouding diverse beledigende en bedreigende opmerkingen naar de agenten.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor loze melding
Volgend artikelMan aangehouden met inbrekerswerktuigen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).