Verdovende middelen op strand Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen zijn er op een strand bij Vlissingen mogelijk verdovende middelen gevonden.

Tijdens een drugsactie voor de kust van walcheren heeft de politie met behulp van de kustwacht en douane pakketjes met mogelijk verdovende middelen gevonden op een strand bij Vlissingen. Wat er precies in de pakketjes zit is nog niet bekend. Hoe die pakketjes op het strand zijn gekomen en van wie ze zijn is ook niet bekend. De politie doet onderzoek naar de pakketjes.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelPolitiehond speurt inbreker op
Volgend artikelStraatdealer verkocht hennep aan Duitse toeristen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).