Politiehond speurt inbreker op

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een 26-jarige man uit Oost-Souburg is door de politie op de in zijn woning aangehouden. De man wordt verdacht van een poging inbraak aan het Meiveld. Een diensthond wist de man op te sporen.

Op vrijdag 1 mei kregen agenten rond 0.50 uur door dat er mogelijk zou worden ingebroken bij een woning aan het Meiveld. Verschillende eenheden van de politie waren snel ter plaatse en zetten de buurt af. Daarbij zagen ze dat twee mannen er vandoor gingen. Een van de inbrekers wist te ontkomen. Ook de 26-jarige man verdween uit het zicht van de agenten, maar is dankzij de inzet van een diensthond achterhaald. De man is in zijn woning opgepakt en ingesloten. Het pand aan het Meiveld liep braakschade op.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter voor melding
Volgend artikelVerdovende middelen op strand Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).