Binnenbrand in woning

- Advertentie -

VLISSINGEN- Zaterdagavond is de vrijwillige brandweer van Vlissingen uitgerukt voor een binnenbrand aan de Gerrit Rietveldstraat in Vlissingen.

Binnen enkele minuten waren de brandweerlieden ter plaatse. Eenmaal ter plaatse bleek het om een klein brandje te gaan dat door de bewoners is geblust waarna de brandweer heeft nageblust en geventileerd. Na enige tijd kon de brandweer terug naar de post.

- Advertentie -

Wat er heeft gebrand en hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder rijdt door na aanrijding
Volgend artikelBrandmelding Watertoren Badhuisstraat Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).