Motorrijder rijdt door na aanrijding

- Advertentie -

VLISSINGEN- Zaterdagmiddag zijn hulpdiensten uitgerukt voor een fietser die was aangereden op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. 

Eenmaal ter plaatse bleek er een fietser te zijn aangereden door een motorrijder die er na het ongeluk snel vandoor was gegaan.Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De fiets raakte ernstig beschadigd

- Advertentie -

De politie heeft van getuigen verklaringen afgenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde na ongeval crossterrein
Volgend artikelBinnenbrand in woning
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).