Gewonde na ongeval crossterrein

- Advertentie -

RITTHEM- Zaterdagmiddag zijn hulpdiensten uitgerukt voor een ongeval op het crossterrein aan de Engelandweg.

Rond 15:40 kwam er een melding binnen van een ongeval op het crossterrein aan de Engelandweg in Ritthem direct werd er een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd en even later ook de Rotterdamse traumahelikopter. Even later werd ook de tweede ambulance ter plaatse gestuurd maar die en de traumahelikopter bleken niet meer nodig te zijn aangezien de verwondingen mee bleken te vallen.

- Advertentie -

Of er iemand is meegenomen door de ambulance is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelVrijwillige brandweer opgeroepen voor gasmeting
Volgend artikelMotorrijder rijdt door na aanrijding
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).