Man aangehouden na bedreigen treinmachinist

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Maandagochtend vroeg heeft de politie een man aangehouden op het Stationsplein in Vlissingen. Dit omdat hij een treinmachinist had bedreigd.

Om 01.00 uur gebeurde het incident in de trein die zojuist was aangekomen op het station in Vlissingen. De machinist trof in de trein een slapende reiziger aan, deze maakte hij wakker waarop de man de machinist bedreigde en er vandoor ging.

- ADVERTENTIE -

De agenten dei op de melding afkwamen zagen een man op het stationsplein lopen die voldeed aan het signalement. De man, een 49-jarige inwoner van Wolphaartsdijk, werd aangehouden en voor veder onderzoek ingesloten in politiecellencomplex van de gevangenis Torentijd.

De treinmachinist heeft bij de politie aangifte gedaan van bedreiging.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier