Man aangehouden na bedreigen treinmachinist

- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagochtend vroeg heeft de politie een man aangehouden op het Stationsplein in Vlissingen. Dit omdat hij een treinmachinist had bedreigd.

Om 01.00 uur gebeurde het incident in de trein die zojuist was aangekomen op het station in Vlissingen. De machinist trof in de trein een slapende reiziger aan, deze maakte hij wakker waarop de man de machinist bedreigde en er vandoor ging.

- Advertentie -

De agenten dei op de melding afkwamen zagen een man op het stationsplein lopen die voldeed aan het signalement. De man, een 49-jarige inwoner van Wolphaartsdijk, werd aangehouden en voor veder onderzoek ingesloten in politiecellencomplex van de gevangenis Torentijd.

De treinmachinist heeft bij de politie aangifte gedaan van bedreiging.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandmelding Watertoren Badhuisstraat Vlissingen
Volgend artikelWoning inbreker steelt Audi A4
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.