Man aangehouden na bedreigen treinmachinist

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Maandagochtend vroeg heeft de politie een man aangehouden op het Stationsplein in Vlissingen. Dit omdat hij een treinmachinist had bedreigd.

Om 01.00 uur gebeurde het incident in de trein die zojuist was aangekomen op het station in Vlissingen. De machinist trof in de trein een slapende reiziger aan, deze maakte hij wakker waarop de man de machinist bedreigde en er vandoor ging.

De agenten dei op de melding afkwamen zagen een man op het stationsplein lopen die voldeed aan het signalement. De man, een 49-jarige inwoner van Wolphaartsdijk, werd aangehouden en voor veder onderzoek ingesloten in politiecellencomplex van de gevangenis Torentijd.

De treinmachinist heeft bij de politie aangifte gedaan van bedreiging.

Vorig artikelBrandmelding Watertoren Badhuisstraat Vlissingen
Volgend artikelWoning inbreker steelt Audi A4
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier