Woning inbreker steelt Audi A4

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De bewoners van een huis aan de Wilhelmina Druckerlaan missen na een inbraak hun auto. De inbreker nam tijdens een inbraak de autosleutel mee en ging er vandoor met de zwarte Audi A4. De inbraak vond plaats op dinsdag 5 mei 2015 tussen 00.30 uur en 07.00 uur.

De dader kwam het huis binnen, nadat hij een ruit bij de achterdeur had vernield. De inbreker ging er vandoor met o.a. de autosleutels, twee smartphones, twee tablets, geld en een fototoestel. Hierna nam hij met behulp van de contactsleutel ook de personenauto mee, die voor het huis geparkeerd stond.

- ADVERTENTIE -

Agenten namen een aangifte op. Er volgt nog een forensisch sporenonderzoek en een buurtonderzoek. De auto, een zwarte Audi A4 met het kenteken 32-JBN-3, staat inmiddels internationaal als gestolen voertuig gesignaleerd.

Door verbeterde autosleutels (met computerchip), startonderbrekers en andere antidiefstal beveiligingen wordt het autodieven steeds moeilijker gemaakt. De dief moet tegenwoordig over de originele autosleutel beschikken om een auto te kunnen stelen. Om die reden breken autodieven regelmatig in bij woningen om de autosleutels te kunnen bemachtigen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier