Agenten arresteren 3 personen met getrokken wapens

VLISSINGEN – Vanavond laat heeft een politiemacht drie personen aangehouden na een mogelijke tip van een vuurwapen, de drie personen zijn aangehouden in de Glacistraat in Vlissingen.

Vermoedelijk is er bij de politie een tip binnengekomen dat er aan het adres in de Glacistraat iemand zou zitten met een vuurwapen. Agenten hielden de woning al geruime tijd in de gaten.

Toen de drie verdachten de woning verlieten stormde opvallen en onopvallende agenten op de verdachten af om deze te arresteren. Ook gingen agenten met getrokken wapens de woning in om te kijken of er vermoedelijk nog meer personen in de woning aanwezig waren.

In de woning werd niemand meer aangetroffen. De drie verdachten zijn afgevoerd in een arrestantenvoertuig van de politie.

Vorig artikelAfgebroken tak sluit brandgang af in Vlissingen
Volgend artikelDrie aanhoudingen na melding vuurwapen in vensterbank
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier