Agenten arresteren 3 personen met getrokken wapens

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond laat heeft een politiemacht drie personen aangehouden na een mogelijke tip van een vuurwapen, de drie personen zijn aangehouden in de Glacistraat in Vlissingen.

Vermoedelijk is er bij de politie een tip binnengekomen dat er aan het adres in de Glacistraat iemand zou zitten met een vuurwapen. Agenten hielden de woning al geruime tijd in de gaten.

- Advertentie -

Toen de drie verdachten de woning verlieten stormde opvallen en onopvallende agenten op de verdachten af om deze te arresteren. Ook gingen agenten met getrokken wapens de woning in om te kijken of er vermoedelijk nog meer personen in de woning aanwezig waren.

In de woning werd niemand meer aangetroffen. De drie verdachten zijn afgevoerd in een arrestantenvoertuig van de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelAfgebroken tak sluit brandgang af in Vlissingen
Volgend artikelDrie aanhoudingen na melding vuurwapen in vensterbank
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.