Traumahelikopter haalt patiënt op in Middelburg

© Foto: Patrick Bodbijl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Rond 12:00 uur werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen voor een melding bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Vlissingen.

Even daarvoor werd er ook een ambulance met spoed naar het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg gestuurd. Omstreeks 12:24 uur landde de traumahelikopter op de Schietbaan ter hoogte van het industriepark Arnestein in Middelburg.

- ADVERTENTIE -

De ambulance is kort daarvoor met spoed vertrokken vanaf het ADRZ in Vlissingen en is daarna naar de Schietbaan gereden waar de traumahelikopter klaar stond. De patiënt is overgeladen en per helikopter naar een ziekenhuis gebracht.

Over de toestand van de patiënt is niks bekend.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier