Traumahelikopter haalt patiënt op in Middelburg

© Foto: Patrick Bodbijl

VLISSINGEN – Rond 12:00 uur werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen voor een melding bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Vlissingen.

Even daarvoor werd er ook een ambulance met spoed naar het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg gestuurd. Omstreeks 12:24 uur landde de traumahelikopter op de Schietbaan ter hoogte van het industriepark Arnestein in Middelburg.

De ambulance is kort daarvoor met spoed vertrokken vanaf het ADRZ in Vlissingen en is daarna naar de Schietbaan gereden waar de traumahelikopter klaar stond. De patiënt is overgeladen en per helikopter naar een ziekenhuis gebracht.

Over de toestand van de patiënt is niks bekend.

Vorig artikelSchip verstuurd noodsignaal, brandweer komt met spoed ter plaatse
Volgend artikelInstanties houden integrale transportcontrole Vlissingen-Oost
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier