Alerte getuigen leidt politie naar inbrekersduo

VLISSINGEN – De politie heeft vrijdagavond rond 22:00 uur twee mannen aangehouden, het gaat om een man van 26 jaar en om een man van 32 jaar. Zij worden verdacht van inbraak.

De mannen zijn door de politie op de Koudekerkseweg in Vlissingen aangehouden. Eerder die dag, tussen 15:00 en 16:00 uur werd er ingebroken in een woning aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Na tips van getuigen en het onderzoek dat de politie deed werd duidelijk dat de daders vermoedelijk spullen hadden gedumpt in een nabijgelegen afvalbak.

De alerte getuigen die een aantal uren later twee mannen zag bij de prullenbak belde direct de politie. De politie kon de twee mannen, die op de fiets waren, op de Koudekerkseweg inrekenen.

Een van de verdachten komt uit Vlissingen. De andere heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De twee zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Vorig artikelInstanties houden integrale transportcontrole Vlissingen-Oost
Volgend artikelDodelijk ongeval op boerderij Landbouwweg Ritthem
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier