Alerte getuigen leidt politie naar inbrekersduo

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vrijdagavond rond 22:00 uur twee mannen aangehouden, het gaat om een man van 26 jaar en om een man van 32 jaar. Zij worden verdacht van inbraak.

De mannen zijn door de politie op de Koudekerkseweg in Vlissingen aangehouden. Eerder die dag, tussen 15:00 en 16:00 uur werd er ingebroken in een woning aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

- Advertentie -

Na tips van getuigen en het onderzoek dat de politie deed werd duidelijk dat de daders vermoedelijk spullen hadden gedumpt in een nabijgelegen afvalbak.

De alerte getuigen die een aantal uren later twee mannen zag bij de prullenbak belde direct de politie. De politie kon de twee mannen, die op de fiets waren, op de Koudekerkseweg inrekenen.

Een van de verdachten komt uit Vlissingen. De andere heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. De twee zijn ingesloten voor verder onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelInstanties houden integrale transportcontrole Vlissingen-Oost
Volgend artikelDodelijk ongeval op boerderij Landbouwweg Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.