Slachtoffer ongeval Ritthem was 1-jarig jongetje

- Advertentie -

RITTHEM- Het slachtoffer van het ongeval op het terrein aan de Landbouwweg in Ritthem was een 1-jarig jongetje heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

Het jongetje is overleden nadat deze is overreden door een shovel de hulpdiensten die naar het incident spoedde konden niks meer voor het jongetje betekenen die ter plekke al aan z’n verwondingen is bezweken. De verkeersongevallen analyse (VOA) heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de toedracht van dit ongeval.

- Advertentie -

In verband met privacy heeft de politie verder niks bekend gemaakt.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelDodelijk ongeval op boerderij Landbouwweg Ritthem
Volgend artikelGevaarlijk rijgedrag op Vlissingse Boulevard
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).