Gevaarlijk rijgedrag op Vlissingse Boulevard

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 25-jarige man uit Oost-Souburg werd zondagmiddag 10 mei aangehouden omdat hij geen rijbewijs had en reed met een gestolen kentekenplaat op een motorscooter.

Een surveillerende motoragent zag de scooterrijder rond 15.50 uur rijden op de Boulevard Evertsen. De agent wilde de bestuurder controleren en gaf hem een stopteken. De scooterrijder negeerde dit en reed met hoge snelheid weg. Er volgde een achtervolging door Vlissingen waarbij de scooterrijder meerdere verkeersovertredingen maakte. Op de Assumburg stapte hij van de scooter af en ging te voet verder. Bij het zien van een opgeroepen extra politie-eenheid wilde hij weer op de scooter stappen. De agent hield de man aan.

- Advertentie -

De verdachte bleek niet in bezit van een geldig rijbewijs om een motorscooter te besturen. Uit onderzoek kwam naar voren dat de kentekenplaat gestolen was. De man werd ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelSlachtoffer ongeval Ritthem was 1-jarig jongetje
Volgend artikelSkeeler beroofd van telefoon Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.