Politie zoekt getuigen mishandeling skeeleraar

VLISSINGEN – Zondagavond 10 mei jl. is een 22-jarige man uit de gemeente Vlissingen mishandeld door drie jongens in het fietstunneltje bij het Bossenburghpad. De politie is op zoek naar getuigen.

Die avond maakt het slachtoffer een skeelertocht. Als hij rond 20.00 uur via het Bossenburghpad het fietstunneltje ingaat ziet hij daar twee jongens staan. Op hetzelfde moment komt er een derde jongen vanuit de richting Westerzicht op de fiets het tunneltje inrijden. Deze maakt expres een slip met zijn fiets en blokkeert vervolgens de doorgang voor de skeeleraar.

In het midden van het tunneltje komt het tot een botsing en beiden vallen op de grond. Vervolgens delen twee jongens rake klappen uit aan het slachtoffer en wordt zijn mobiele telefoon afhandig gemaakt. Kort daarop weet hij zich uit de voeten te maken en doet daarna aangifte van mishandeling en beroving op het politiebureau.

De eerste dader is ongeveer 1.70 m lang, heeft een normaal postuur en een licht getinte huidskleur (mogelijk Antiliaanse afkomst). Zijn leeftijd wordt geschat op ongeveer 18 jaar. Hij draagt op die zondagavond een petje en ‘straatgangsterkleding’.
De tweede dader (fietser) is ongeveer 1.60 m lang, heeft een normaal postuur en een licht getinte huidskleur (mogelijk Marokkaanse afkomst). Zijn leeftijd wordt geschat op tussen de 16 en 17 jaar. Hij draagt die zondagavond een donkere trui.
Van de 3de dader kan het slachtoffer geen beschrijving geven.

Het slachtoffer heeft tijdens het incident een man gezien die vanaf Westerzicht richting Bossenburg fietste. Wij komen graag in contact met deze man. Mogelijk heeft hij de jongens gezien en kan hij een aanvullend verklaring afleggen.

Ook andere mensen die rond 20.00 uur in de omgeving van het tunneltje bij het Bossenburghpad de verdachten hebben zien lopen worden opgeroepen zich te melden. Mogelijk leidt uw tip tot de aanhouding van deze mishandelaars. Bel naar: 0900-8844, liever anoniem uw verhaal doen? Bel dan naar 0800-7000.

Zie ook:

Vorig artikelScooterrijder gewond na aanrijding met personenauto
Volgend artikelMan op heterdaad aangehouden na vernieling en bedreiging
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier