Man op heterdaad aangehouden na vernieling en bedreiging

VLISSINGEN – De politie heeft donderdagavond een man met een mes op het Weyevlietpad aangehouden. De man had had een bedreigd geuit en een vernieling gepleegd.

Omstreeks 20.45 uur gebeurde het incident aan een woning in de Sandenburg (Bossenburgh). In de woning werd een 31-jarige man uit Vlissingen door een bekende van de man met een mes bedreigd. De man vernielde ook een geluidsinstallatie. Hierna verliet de man de woning, hij werd door agenten rond 21.10 uur aangetroffen op het Weyevlietpad in Vlissingen.

De man had op dat moment ene mes bij zich, hij is door agenten aangehouden. De man, eveneens een 31-jarige Vlissinger, is ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd. De politie heeft de zaak in onderzoek, het slachtoffer deed aangifte.

Vorig artikelPolitie zoekt getuigen mishandeling skeeleraar
Volgend artikelMan met gestolen Iphone aangehouden dankzij volgapp
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier