Man op heterdaad aangehouden na vernieling en bedreiging

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft donderdagavond een man met een mes op het Weyevlietpad aangehouden. De man had had een bedreigd geuit en een vernieling gepleegd.

Omstreeks 20.45 uur gebeurde het incident aan een woning in de Sandenburg (Bossenburgh). In de woning werd een 31-jarige man uit Vlissingen door een bekende van de man met een mes bedreigd. De man vernielde ook een geluidsinstallatie. Hierna verliet de man de woning, hij werd door agenten rond 21.10 uur aangetroffen op het Weyevlietpad in Vlissingen.

- Advertentie -

De man had op dat moment ene mes bij zich, hij is door agenten aangehouden. De man, eveneens een 31-jarige Vlissinger, is ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd. De politie heeft de zaak in onderzoek, het slachtoffer deed aangifte.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt getuigen mishandeling skeeleraar
Volgend artikelMan met gestolen Iphone aangehouden dankzij volgapp
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.