Inbreker meldt zich bij politie na inbraak

VLISSINGEN – Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft zichzelf aangegeven bij de politie. Hij verklaarde op woensdag 20 mei ingebroken te hebben bij een snackbar aan de Westerhavenweg in Vlissingen.

Bij de inbraak werd een ruit ingegooid en is een onbekend geldbedrag buit gemaakt. Vrijdag 22 mei belde de verdachte de politie. Bij navraag bleek zijn verhaal dusdanig veel overeenkomsten te hebben met de feiten rondom de inbraak dat de hij rond 18.15 uur op last van de officier van justitie buiten heterdaad in Rilland kon worden aangehouden. De man is ingesloten.

Vorig artikelBrandweer spoelt riolering door in verband met stankoverlast
Volgend artikelRotterdammer met hard- en softdrugs opgepakt
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier