Rotterdammer met hard- en softdrugs opgepakt

VLISSINGEN – Een 29-jarige man uit Rotterdam is na een controle in de Calandstraat in Vlissingen aangehouden. De man had hard- en softdrugs op zak.

Rond 01.50 uur controleerden agenten de man na het ruiken van een zeer sterkte henneplucht. De Rotterdammer had in een schoudertas verschillende gripzakjes met hard- en softdrugs bij zich. De man is door agenten direct aangehouden. Ook probeerde hij een valse identiteit op te geven. De man is ingesloten.

Vorig artikelInbreker meldt zich bij politie na inbraak
Volgend artikelVoertuig verwoest door brand Voltaweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier