Jongen gaat er vandoor na stelen pitbike

VLISSINGEN – Een jongen heeft aan de Van Dishoeckstraat geprobeerd een zogenaamde pitbike (een soort crossmotor/brommer) te stelen. De politie is op zoek naar de verdachte en vraagt getuigen zich te melden.

Op vrijdagavond 15 mei liep de eigenaar van de pitbike rond 20.00 uur met een vriend over de Van Dishoeckstraat in de richting van de Paul Krugerstraat met het voertuig aan de hand. Hij werd door de dader omver geduwd en deze ging er, lopend, met het voertuig vandoor. Op de Boterbloemlaan liet hij de pitbike achter. De politie heeft nog naar de knul gezocht, maar hem niet meer aangetroffen. De tweewieler raakte door het voorval beschadigd.

De politie is nog steeds op zoek naar de dader van deze brutale diefstal. Het gaat om 16 tot 17-jarige jongen, lichtgetint, hij droeg een zwarte pet, zwarte driekwart jas met een capuchon die hij over de pet droeg, zwarte broek en zwarte schoenen met rode zolen.

Mocht u getuige zijn geweest of het signalement van de dader herkennen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Vorig artikelVoertuig verwoest door brand Voltaweg Vlissingen
Volgend artikelMan gewond na val met scootmobiel
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier