Jongen gaat er vandoor na stelen pitbike

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een jongen heeft aan de Van Dishoeckstraat geprobeerd een zogenaamde pitbike (een soort crossmotor/brommer) te stelen. De politie is op zoek naar de verdachte en vraagt getuigen zich te melden.

Op vrijdagavond 15 mei liep de eigenaar van de pitbike rond 20.00 uur met een vriend over de Van Dishoeckstraat in de richting van de Paul Krugerstraat met het voertuig aan de hand. Hij werd door de dader omver geduwd en deze ging er, lopend, met het voertuig vandoor. Op de Boterbloemlaan liet hij de pitbike achter. De politie heeft nog naar de knul gezocht, maar hem niet meer aangetroffen. De tweewieler raakte door het voorval beschadigd.

- Advertentie -

De politie is nog steeds op zoek naar de dader van deze brutale diefstal. Het gaat om 16 tot 17-jarige jongen, lichtgetint, hij droeg een zwarte pet, zwarte driekwart jas met een capuchon die hij over de pet droeg, zwarte broek en zwarte schoenen met rode zolen.

Mocht u getuige zijn geweest of het signalement van de dader herkennen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelVoertuig verwoest door brand Voltaweg Vlissingen
Volgend artikelMan gewond na val met scootmobiel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.