Man gewond na val met scootmobiel

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is een man gewond geraakt nadat hij met zijn scootmobiel was gevallen op de Mercuriusweg in Vlissingen.

Een busje van de politie en een ambulance rukten uit om de man eerste hulp te kunnen bieden. De man is per ambulance weg gebracht, de politie heeft zijn scootmobiel meegenomen en deze thuis bij de man afgeleverd.

Vorig artikelJongen gaat er vandoor na stelen pitbike
Volgend artikelSlapende man aangehouden in verduisterde personenauto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier