Politie neemt blaastesten af bij 310 bestuurders

- Advertentie -

WALCHEREN – De politie heeft afgelopen nacht bij 310 bestuurders een blaastest afgenomen. Op verschillende plaatsen op Walcheren waren agenten aan het controleren.

Afgelopen nacht tussen 21.00 en 04.00 uur is er op de Schuitvlotstraat in Grijpskerke, op de Singel in Domburg, op de Rotterdamse Kaai en de Poelendaelesingel in Middelburg en op de Sloeweg en de Spuistraat in Vlissingen gecontroleerd op bestuurders die teveel alcohol hadden genuttigd.

- Advertentie -

De politie hield in totaal maar liefst 310 mensen staande om een blaastest af te nemen. Een 52-jarige man uit de gemeente Veere heeft meer dan 1,8 maal (420 ug/l) de toegestane limiet overschreden. Ook werd bij een 51-jarige vrouw uit Vlissingen geconstateerd dat zij teveel alcohol had genuttigd en daarna achter het stuur was gaan zitten. De vrouw bleek meer dan 1,5 maal (295 ug/l) teveel op te hebben. Een 38-jarige man uit Eindhoven had meer dan 1 maal teveel op (260 (ug/l). Een 23-jarige vrouw uit Middelburg blijft met 170 ug/l binnen de toegestane limiet.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer oefent bij Omroep Zeeland
Volgend artikelAfvalcontainer in brand bij R.C.S in Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).