Brandweer oefent bij Omroep Zeeland

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Gisteravond hebben de vrijwillige brandweer van Vlissingen en Souburg geoefend bij Omroep Zeeland aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg.

Er werd een middel-keukenbrand nagebootst in het kantoorgebouw van Omroep Zeeland. Ter plaatse kwamen twee tankautospuiten en een hoogwerker. De nep rook, die via het balkon naar buiten kwam, was duidelijk zichtbaar. In het pand werden verschillend personen door de brandweer en andere hulpverleners geëvacueerd.

De oefening eindigde ongeveer om 20:45 uur.

Vorig artikelMan bedreigt agenten met boormachine in Vlissingen
Volgend artikelPolitie neemt blaastesten af bij 310 bestuurders
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier