Afvalcontainer in brand bij R.C.S in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Bij voetbalvereniging R.C.S aan de Spoorstraat in Oost-Souburg heeft vanmiddag een afvalcontainer in de brand gestaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Rond 14.50 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. De brandweer werd in eerste instantie zonder spoed opgeroepen. Onderweg naar de melding bleek het een felle brand te zijn, ook woedde de brand vlak naast een gebouw, mede daardoor werd de brandweer onderweg met spoed ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Getuigen zagen kort na de brandstichting de twee vermoedelijke daders wegrennen. Twee agenten waren eveneens ter plaatse maar hebben voor zover bekend geen verdachten aangehouden. Na een straal hoge druk was de brand onder controle.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie neemt blaastesten af bij 310 bestuurders
Volgend artikelPolitie licht verdachte van mishandeling van bed
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.