Afvalcontainer in brand bij R.C.S in Oost-Souburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Bij voetbalvereniging R.C.S aan de Spoorstraat in Oost-Souburg heeft vanmiddag een afvalcontainer in de brand gestaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Rond 14.50 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. De brandweer werd in eerste instantie zonder spoed opgeroepen. Onderweg naar de melding bleek het een felle brand te zijn, ook woedde de brand vlak naast een gebouw, mede daardoor werd de brandweer onderweg met spoed ter plaatse gestuurd.

- ADVERTENTIE -

Getuigen zagen kort na de brandstichting de twee vermoedelijke daders wegrennen. Twee agenten waren eveneens ter plaatse maar hebben voor zover bekend geen verdachten aangehouden. Na een straal hoge druk was de brand onder controle.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier