Politie zoekt getuigen mishandeling Vlissingen

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Scheldestraat in Vlissingen. Bij deze mishandeling raakte twee mannen en een vrouw gewond.

Het drietal fietste zondag 31 mei omstreeks 00.44 uur door de Scheldestraat. Een van de mannen, een 21-jarige Vlissinger, werd door een passerende zilvergrijze stationwagen uitgescholden. Toen de man iets terugriep stopte het voertuig, er stapte vier personen uit.

- ADVERTENTIE -

Er ontstond een vechtpartij waarbij het 21-jarige slachtoffer werd mishandeld. Ook liep hij verwoningen in het gezicht op. Vervolgens stapte de vier mannen vermoedelijk van Noord-Afrikaanse origine weer in en reden weg in de richting van de Paul Krugerstraat. Daarbij reden ze in op het groepje fietsers waarbij ook een 19-jarige Vlissingse en 19-jarige plaatsgenoot werden aangereden. Ze hielden lichte verwondingen aan het voorval over.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u op zondagavond op de Scheldestraat of in de nabije omgeving de grijze stationwagen met daarin de vier daders gezien? Of bent u getuige geweest van de mishandeling? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier