Politie licht verdachte van mishandeling van bed

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een inwoner uit Vlissingen is maandagmorgen van zijn bed gelicht door de politie. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging tegen buurtbewoners. Ook gaf hij overlast in de straat.

Op maandag 1 juni 2015 om 7.30 uur is een 41-jarige inwoner uit Vlissingen in zijn woning in de wijk Zuidbeek aangehouden. Hij wordt verdacht van enkele feiten gepleegd ten opzichte van buurtbewoners de afgelopen tijd. Hij zou enkele mishandelingen gepleegd hebben en dreigementen geuit.

- Advertentie -

Ook zorgde hij voor overlast in de straat door visite van buurtbewoners lastig te vallen volgens de melders. Er is een onderzoek gestart en de man is nu aangehouden nadat de politie verschillende verklaringen had opgenomen. Er wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelAfvalcontainer in brand bij R.C.S in Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen mishandeling Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.