Politie licht verdachte van mishandeling van bed

VLISSINGEN – Een inwoner uit Vlissingen is maandagmorgen van zijn bed gelicht door de politie. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging tegen buurtbewoners. Ook gaf hij overlast in de straat.

Op maandag 1 juni 2015 om 7.30 uur is een 41-jarige inwoner uit Vlissingen in zijn woning in de wijk Zuidbeek aangehouden. Hij wordt verdacht van enkele feiten gepleegd ten opzichte van buurtbewoners de afgelopen tijd. Hij zou enkele mishandelingen gepleegd hebben en dreigementen geuit.

Ook zorgde hij voor overlast in de straat door visite van buurtbewoners lastig te vallen volgens de melders. Er is een onderzoek gestart en de man is nu aangehouden nadat de politie verschillende verklaringen had opgenomen. Er wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Vorig artikelAfvalcontainer in brand bij R.C.S in Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen mishandeling Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier