Jongeren aangehouden na negeren bevel politieagenten

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Agenten aan het Stationsplein hebben twee jongemannen aangehouden. Het tweetal maakte deel uit van een grotere groep van zo’n vijftien personen die kort daarvoor door beveiligers van een partyboot was gezet omdat ze zich vervelend gedroegen.

Agenten vingen de groep op woensdag 10 juni rond 23.25 uur op aan de wal. Een deel van hen was onder invloed van alcohol. Op de wal werd aan de groep verzocht naar huis te gaan.

- ADVERTENTIE -

Na meerdere malen gesommeerd te zijn zochten de jongeren alsnog de confrontatie op met de dienders. Daarop zijn twee Vlissingers (21 en 24 jaar oud) opgepakt. Ze zijn donderdagochtend vrijgelaten met een proces-verbaal op zak.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!