Jongeren aangehouden na negeren bevel politieagenten

- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten aan het Stationsplein hebben twee jongemannen aangehouden. Het tweetal maakte deel uit van een grotere groep van zo’n vijftien personen die kort daarvoor door beveiligers van een partyboot was gezet omdat ze zich vervelend gedroegen.

Agenten vingen de groep op woensdag 10 juni rond 23.25 uur op aan de wal. Een deel van hen was onder invloed van alcohol. Op de wal werd aan de groep verzocht naar huis te gaan.

- Advertentie -

Na meerdere malen gesommeerd te zijn zochten de jongeren alsnog de confrontatie op met de dienders. Daarop zijn twee Vlissingers (21 en 24 jaar oud) opgepakt. Ze zijn donderdagochtend vrijgelaten met een proces-verbaal op zak.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie pakt Vlissingse straatrover op
Volgend artikelKNMI geeft code geel in verband met gevaarlijk weer
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).