Vrouw geslagen in Vlissingen

VLISSINGEN – Een 28-jarige man werd zaterdagavond 13 juni aangehouden vanwege huiselijk geweld.

Agenten gingen rond 21.40 poolshoogte nemen bij de woning van de man en de vrouw na een melding van een conflict. Daar bleek dat het stel ruzie had gehad en de man de vrouw had geslagen. De man werd aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij werd overgebracht naar een politiecel.

Vorig artikelBrandweer rukt uit na blikseminslag in boom
Volgend artikelBrandweer blust ‘buitenbrand’ in moestuin
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier