Brandweer blust ‘buitenbrand’ in moestuin

© Foto: www.https://www.112vlissingen-souburg.nl

OOST-SOUBURG – Gisteravond is de brandweer van Oost-Souburg uitgerukt voor een buitenbrand aan de Donkereweg.

Even voor 23.00 uur werd de brandweer opgeroepen. Samen met een politievoertuig gingen zij ter plaatse. Na inspectie bleek dat iemand iets in een ton aan het verbranden was. Hierbij kwam rook vrij, de melder van de brand dacht waarschijnlijk dat er echt een buitenbrand woedde.

Na ongeveer 10 minuten kon de brandweer weer terug keren naar de post aan de Marie Curieweg in oost-Souburg

Vorig artikelVrouw geslagen in Vlissingen
Volgend artikelVlissinger verstopt 18 XTC-pillen in onderbroek
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier