Brandweer blust ‘buitenbrand’ in moestuin

© Foto: www.https://www.112vlissingen-souburg.nl

OOST-SOUBURG – Gisteravond is de brandweer van Oost-Souburg uitgerukt voor een buitenbrand aan de Donkereweg.

Even voor 23.00 uur werd de brandweer opgeroepen. Samen met een politievoertuig gingen zij ter plaatse. Na inspectie bleek dat iemand iets in een ton aan het verbranden was. Hierbij kwam rook vrij, de melder van de brand dacht waarschijnlijk dat er echt een buitenbrand woedde.

Na ongeveer 10 minuten kon de brandweer weer terug keren naar de post aan de Marie Curieweg in oost-Souburg

Vorig artikelVrouw geslagen in Vlissingen
Volgend artikelVlissinger verstopt 18 XTC-pillen in onderbroek
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier