Brandweer rukt uit voor twee branden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond heeft er een buitenbrand gewoed aan het fietspad langs de Zwaanweg in Vlissingen. Ook werd er een containerbrand gemeld aan de Wijenburg in Vlissingen.

Rond half 8 werd de brandweer ter plaats gevraagd voor het blussen van een buitenbrand aan de Bachlaan. Naast het fietspad aan de Zwaanweg bleek inderdaad iets gebrand te hebben, dit was echt al gedoofd.

- Advertentie -

Toen de brandweerlieden weg wilde rijden terug naar de post, kwam er een andere melding binnen. Het betrof een containerbrand aan de Wijenburg in Vlissingen, afhankelijk was deze melding voor de brandweer in Koudekerke. Omdat de brandweer van Vlissingen echter al aan het rijden was werden zij ter plaats gestuurd.

Na een hele tank water in de container te hebben gelost was de brand uit en kon de brandweer gaan inpakken.

- Advertentie -
Vorig artikelBuitenbrand op dijk aan de Nieuwe Vlissinsgeweg
Volgend artikelFlink kampvuur Koudekerke, brandweer rukt uit
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.