Brandweer rukt uit voor twee branden

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond heeft er een buitenbrand gewoed aan het fietspad langs de Zwaanweg in Vlissingen. Ook werd er een containerbrand gemeld aan de Wijenburg in Vlissingen.

Rond half 8 werd de brandweer ter plaats gevraagd voor het blussen van een buitenbrand aan de Bachlaan. Naast het fietspad aan de Zwaanweg bleek inderdaad iets gebrand te hebben, dit was echt al gedoofd.

Toen de brandweerlieden weg wilde rijden terug naar de post, kwam er een andere melding binnen. Het betrof een containerbrand aan de Wijenburg in Vlissingen, afhankelijk was deze melding voor de brandweer in Koudekerke. Omdat de brandweer van Vlissingen echter al aan het rijden was werden zij ter plaats gestuurd.

Na een hele tank water in de container te hebben gelost was de brand uit en kon de brandweer gaan inpakken.

Vorig artikelBuitenbrand op dijk aan de Nieuwe Vlissinsgeweg
Volgend artikelFlink kampvuur Koudekerke, brandweer rukt uit
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier