Flink kampvuur Koudekerke, brandweer rukt uit

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Gisteravond zijn twee blusvoertuigen uitgerukt voor een kampvuur aan de Verbrande Hofweg in Koudekerke.

Om 21.38 uur werd het Snel Interventie Voertuig (SIV) van de brandweer in Koudekerke zonder spoed naar de Verbrande Hofweg gestuurd. Even later werd ook een blusvoertuig van de brandweer uit Vlissingen ter plekke gevraagd.

Nadat alle twee de voertuigen waren gearriveerd bleek het om een gecontroleerd kampvuur te gaan. Na een kort gesprek tussen de bevelvoerder van de Vlissingse tankautospuit en de betrokkene, konden beide voertuigen weer inrukken.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor twee branden
Volgend artikelOudere mensen slachtoffer van Vlissingse oplichtster
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier