Politie houdt personen staande in Bossenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond heeft de politie een personenauto staande gehouden in Bossenburg ter hoogte van de Langeleenweg in Vlissingen.

Om iets over half acht reden er drie politievoertuigen met spoed over de Sloeweg in Vlissingen. Zij reden Bossenburg in via de Bossenburghweg.

- Advertentie -

De voertuigen zijn vervolgens door Bossenburg gereden en zette een personenauto klem. Agenten hielden na deze actie twee personen staande. Dit gebeurde op de weg Bossenburg ter hoogte van het fietspad de Langeleenweg.

Nadat de twee inzittende van de personenauto door de politie staande werden gehouden, werd de auto doorzocht. Ook werden beide personen gefouilleerd. Na 10 minuten mochten zij hun weg weer vervolgen.

Hierna verzamelde alle eenheden zich op de Nieuwe Zuidbeekseweg ter hoogte van het woonwagenkamp. Na ongeveer 15 minuten reden alle voertuigen weer weg.

De politie liet vanmorgen weten dat de twee personen staande zijn gehouden omdat zij vermoedelijk betrokken waren bij een ruzie. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelSAR-Helikopter haalt leden MIRG EU op
Volgend artikelBrandweer hijst patiënt uit woning
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

3 REACTIES

  1. Het wordt tijd dat alle verslaggevers eens een beetje stratenkennis opdoen!! Waar in iedere willekeurige wijk in Vlissingen en Souburg de straat wordt genoemd, weten ze in Bossenburgh blijkbaar de straatnaam niet en noemen ze voor het gemak de hele wijk maar. Daar gaat Bossenburgh weer……..

    • @Arnoud volgens Google Maps heet die straat Bossenburg. Ik denk dat de verslaggevers dit gewoon na hebben gekeken hoor!

    • De straat heet bossenburgh waar het zich afspeelde. Tijd om je straten kennis op te frissen.

Reacties zijn gesloten.