Politie houdt personen staande in Bossenburg

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanavond heeft de politie een personenauto staande gehouden in Bossenburg ter hoogte van de Langeleenweg in Vlissingen.

Om iets over half acht reden er drie politievoertuigen met spoed over de Sloeweg in Vlissingen. Zij reden Bossenburg in via de Bossenburghweg.

- ADVERTENTIE -

De voertuigen zijn vervolgens door Bossenburg gereden en zette een personenauto klem. Agenten hielden na deze actie twee personen staande. Dit gebeurde op de weg Bossenburg ter hoogte van het fietspad de Langeleenweg.

Nadat de twee inzittende van de personenauto door de politie staande werden gehouden, werd de auto doorzocht. Ook werden beide personen gefouilleerd. Na 10 minuten mochten zij hun weg weer vervolgen.

Hierna verzamelde alle eenheden zich op de Nieuwe Zuidbeekseweg ter hoogte van het woonwagenkamp. Na ongeveer 15 minuten reden alle voertuigen weer weg.

De politie liet vanmorgen weten dat de twee personen staande zijn gehouden omdat zij vermoedelijk betrokken waren bij een ruzie. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

- ADVERTENTIE -

3 REACTIES

  1. Het wordt tijd dat alle verslaggevers eens een beetje stratenkennis opdoen!! Waar in iedere willekeurige wijk in Vlissingen en Souburg de straat wordt genoemd, weten ze in Bossenburgh blijkbaar de straatnaam niet en noemen ze voor het gemak de hele wijk maar. Daar gaat Bossenburgh weer……..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier