SAR-Helikopter haalt leden MIRG EU op

VLISSINGEN – Vanochtend is er een SAR-Helikopter (Search and Rescue) geland op een voetbalveld van Sportpark Bonedijke in Vlissingen.

Het helikopter kwam vier leden het MIRG EU team ophalen voor een oefening. Rond half 12 landde de helikopter het veld. Na 15 minuten vertrok hij weer.

Wat is MIRG EU?

MIRG EU is een team van 140 brandweermensen uit Nederland, Engeland, Frankrijk en België. Deze mensen worden opgeleid om incidenten aan boord van schepen te bestrijden. Binnen het project worden alle 140 brandweermensen opgeleid voor maritieme incidentenbestrijding. Er wordt dan ook optimaal gebruik gemaakt van de kennis van verschillende brandweerkorpsen die aanwezig zijn.

Vorig artikelScooterrijdster gewond na ongeval Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie houdt personen staande in Bossenburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier