Politie houdt drie kinderen aan voor poging inbraak

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gistermiddag heeft de politie drie kinderen aangehouden voor een poging tot woninginbraak in de Irislaan in Vlissingen.

De drie kinderen, twee jongens van 14 jaar en een meisje van 13 jaar werden door omwonende opgemerkt terwijl de twee jongens aan de achterkant van de woning aan het morrelen zijn. Het meisje stond kennelijk op de uitkijk.

- Advertentie -

Bij een van de twee jongens werd gereedschap aangetroffen, met dit gereedschap is het mogelijk een huis binnen te dringen. Aan de achterzijde van de woning heeft de politie verse braakschade aangetroffen.

De kinderen zijn voor verhoor en verder onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Alle drie zitten nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsster lichtgewond na aanrijding met personenauto
Volgend artikelGlijbaan Boulevard dicht vanwege kans op ongelukken
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.