Politie houdt drie kinderen aan voor poging inbraak

VLISSINGEN – Gistermiddag heeft de politie drie kinderen aangehouden voor een poging tot woninginbraak in de Irislaan in Vlissingen.

De drie kinderen, twee jongens van 14 jaar en een meisje van 13 jaar werden door omwonende opgemerkt terwijl de twee jongens aan de achterkant van de woning aan het morrelen zijn. Het meisje stond kennelijk op de uitkijk.

Bij een van de twee jongens werd gereedschap aangetroffen, met dit gereedschap is het mogelijk een huis binnen te dringen. Aan de achterzijde van de woning heeft de politie verse braakschade aangetroffen.

De kinderen zijn voor verhoor en verder onderzoek meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Alle drie zitten nog vast.

Vorig artikelFietsster lichtgewond na aanrijding met personenauto
Volgend artikelGlijbaan Boulevard dicht vanwege kans op ongelukken
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier