Glijbaan Boulevard dicht vanwege kans op ongelukken

- Advertentie -

VLISSINGEN – De glijbaan op de Boulevard zal voorlopig weer dicht blijven omdat er volgens de gemeente een te grote kans op ongelukken is.

Het leek allemaal een leuk idee: een glijbaan waarmee je direct op het strand zou komen. De Vlissingse glijbaan werd twee weken geleden al geplaatst. De glijbaan kon toen nog niet meteen open omdat eerst extra veiligheidsmaatregelen nodig waren. Zo moest nog een extra leuning worden geplaatst en ook moest nog een gaasnet worden gespannen. Ook moest er nog een een lading extra zand komen  om zo te zorgen voor een zachtere landing.

- Advertentie -

Na een uurtje open te zijn geweest is toch besloten om hem weer te sluiten omdat er volgens de gemeente een te groot risico is dat er ongelukken gebeuren.

Als kinderen te ver doorglijden is het risico op valpartijen groot”, volgens een woordvoerder. De gemeente bood haar excuses aan voor overlast en eventuele verwondingen door de glijbaan. Binnen een paar dagen zullen er extra matten komen waarna de glijbaan weer open kan.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie houdt drie kinderen aan voor poging inbraak
Volgend artikelBrand in afvalcontainers Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).