Personenauto volledig verwoest door brand

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een personenauto in het Vlissinsge Bossenburg volledig uitgebrand.

Omstreeks half 4 werd de Vlissingse brandweer met spoed gealarmeerd voor een voertuigbrand in Bossenburg. Hulpdiensten waren snel ter plaatse maar konden de auto niet meer redden. Andere voertuigen die naast de brandende auto stonden raakte licht beschadigd.

Rond 04.00 uur was het incident volledig meester, een bergingsbedrijf heeft de auto voor onderzoek meegenomen. De auto is waarschijnlijk aangestoken. De politie roept getuigen op om zich te melden, bellen kan naar: 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal doen? Bel dan naar: 0800-7000.

Vorig artikelBrand in afvalcontainers Oost-Souburg
Volgend artikel15-jarige meisje vermist uit Koudekerke
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier