Brand in afvalcontainers Oost-Souburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Vannacht hebben twee afvalcontainers op het Oranjeplein in Oost-Souburg in de brand gestaan.

De brand werd rond 04.41 uur gemeld, hierop werd de tankautospuit van de brandweerpost Oost-Souburg met spoed ter plaats gestuurd.

Een afvalcontainer nabij een supermarkt aan het Oranjeplein stond in lichterlaaie. Na een straal hoge druk was de brand meester. Even verderop op de hoek met de Paspoortstraat stond ook een kleine afvalbak te smeulen, deze heeft de brandweer ook geblust.

Vorig artikelGlijbaan Boulevard dicht vanwege kans op ongelukken
Volgend artikelPersonenauto volledig verwoest door brand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier