Dronken automobilist beschadigt auto en gaat ervandoor

- Advertentie -

RITTHEM – De politie heeft zaterdag 1 augustus 2015 omstreeks 20.45 uur op de Rammekensweg een 59-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden ter zake rijden onder invloed en verlaten van een plaats ongeval. Hij blies 880 ugl, precies vier keer het toegestane maximum. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De Belgische 48-jarige bestuurder deed aangifte van verlaten plaats ongeval. Hij verklaarde dat hij zijn auto geparkeerd nabij het Fort. Hij bestudeerde in het voertuig een kaart. Hij hoorde dat een auto gestart werd en voelde daarna een schok. Hij zag dat een auto met Nederlands kenteken achteruit tegen zijn auto was gereden.

- Advertentie -

De linkerachterzijde van zijn auto en de voorzijde van die andere auto waren beschadigd. Hij stapte uit en sprak de naar alcohol ruikende bestuurder aan. Deze man bagatelliseerde de aanrijding, stapte weer in zijn auto en reed vol gas achteruit, waarbij mensen nog opzij moesten springen. Vervolgens draaide hij en reed weg in de richting van de Ritthemstraat.

De politie, die inmiddels gewaarschuwd was, heeft de verdachte aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikel15-jarige meisje vermist uit Koudekerke
Volgend artikelPolitie komt alleen in actie voor spoedmeldingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).