Politie komt alleen in actie voor spoedmeldingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – In het kader van de politieacties om een nieuwe CAO komt de politie morgen alleen in actie bij spoedmeldingen.

Bij meldingen waarbij de veiligheid niet direct in het geding komt en waarbij uitstel geen gevolgen heeft, komt morgen geen politie. Zolang er naar de mening van politiemensen geen betere CAO komt, zal deze actie volgende week met een dag worden uitgebreid. Ook zal de politie dan niet aanwezig zijn bij de start van de eredivisie voetbal.

- Advertentie -

De politie komt echter wel ter plaatse bij meldingen zoals bijvoorbeeld een ongeval met letsel en een vechtpartij.

 

- Advertentie -
Vorig artikelDronken automobilist beschadigt auto en gaat ervandoor
Volgend artikelMotorrijder ten val na achtervolging met politie
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).