Man gezocht in verband met tijdelijke vermissing

- Advertentie -

RITTHEM – De man waarvoor aan het begin van de avond een Burgernetactie voor werd opgezet wordt gezocht in verband met een eerdere vermissing, die van een 5-jarig meisje.

De man zou mogelijk iets met de vermissing te maken hebben zo melden verschillende media. Het 5-jarige meisje werd eerder op de avond ongeveer 35 minuten vermist.

- Advertentie -

Het meisje zou hebben verklaard met een man te zijn meegegaan. Het signalement dat via Burgernet Zeeland werd verspreid zou van de vermoedelijke man zijn. Het meisje verkeert in goede gezondheid.

Technisch rechercheurs zijn vanavond in Ritthem geweest. Vermoedelijk heeft dat met deze zaak te maken. Het onderzoek loopt nog, de man is voor zover bekend nog niet gevonden.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingse strandwacht redt vier kinderen uit zee
Volgend artikelTelefoon buitgemaakt bij straatroof
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.