Telefoon buitgemaakt bij straatroof

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Afgelopen nacht rond 02.55 uur heeft een straatroof plaatsgevonden in de Brouwenaarstraat. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Het slachtoffer, een 19-jarige Vlissinger, fietst omstreeks 02.55 uur in de Brouwenaarstraat als hij door een onbekende man van zijn fiets getrapt wordt. Vervolgens dwingt de dader hem onder bedreiging om zijn mobiele telefoon af te geven.

De Vlissinger is hierbij niet gewond geraakt. De politie onderzoekt de zaak.

Vorig artikelMan gezocht in verband met tijdelijke vermissing
Volgend artikelScooterrijdster gewond na aanrijding Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier